Movie tiiime!

Nu ska jag se på Drag me to hell! Drag me to hell är en skräckfilm från 2009. Regisören är Sam Raimi. Några av rollerna spelas av Alison Lohman, Justin Long, Lorna Raver och Dileep Rao. 
Handling; (wikipedia) Christine Brown är en ambitiös bankrådgivare med en lysande framtid. Hennes liv förändras en dag då den mystiska fru Ganush kommer in på banken och ber om anstånd på ett huslån hon inte kan betala. Christine hade kunnat ge henne anstånd men väljer olyckligtvis att avslå för att imponera på sin chef och öka sina möjligheter till befordran och försätter därmed fru Ganush i konkurs och tar ifrån henne huset. Som hämnd för detta uttalar den gamla kvinnan en förbannelse över Christine och förvandlar bokstavligen hennes liv till ett rent helvete. Ondskan kommer allt närmare Christine som nu måste finna ett sätt att slippa plågas för evigt. Frågan är bara hur långt hon är villig att gå för att bryta förbannelsen.
 

 
 
 
Bästa filmen ever! 
Du kan se den nu du också! klicka här och kolla gratis hur många gånger du vill skulle jag tro för 0 kr i en HEL månad! (Snacka med dina föräldrar, det gjorde jag och dom visste inte att sida fanns och nu är dom galna i den hehe) Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se